Megrongálta az autót a harcias nő, aztán megütötte a sofőrt is – vádat emeltek ellene

A düh nem jó tanácsadó.

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége, rongálás vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vádirat szerint 2023 áprilisában Szombathelyen, előzetes szóváltást követően megrongálta a sértett által használt autót, amiben több mint 170.000 Ft kárt okozott, majd a gépkocsiból kiszálló sértettet arcon ütötte és a jármű ajtaját nekilökte.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek