Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mégsem lesz négysávos a 8-as főút Vas megyében

Továbbra sem lesz szülészet a körmendi kórházban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bana Tibor, a Jobbik parlamenti képviselóje juttatott el szerkesztőségünkhöz egy közleményt, változtatás nélkül mutatjuk.

K Ö Z L E M É N Y

Bana Tibor: A Fidesz továbbra is semmibe veszi a körmendi választókerületben élők érdekeit

Május 22-én három írásbeli kérdést is benyújtottam választókerületi ügyekben: az Őrségi Nemzeti Park működésével ( http://www.parlament.hu/irom41/00186/00186.pdf ), a körmendi kórház helyzetével ( http://www.parlament.hu/irom41/00187/00187.pdf ), valamint a 8-as út négysávosításával kapcsolatban ( http://www.parlament.hu/irom41/00188/00188.pdf ).

A nemrég megérkezett válaszokból kiderült, hogy a kormány továbbra is semmibe veszi az őrségiek véleményét az Őrségi Nemzeti Park működésével összefüggő visszásságokkal kapcsolatban ( http://www.parlament.hu/irom41/00186/00186-0001.pdf ), a körmendi kórházban továbbra sem állítják vissza a szülészet-nőgyógyászatot ( http://www.parlament.hu/irom41/00187/00187-0001.pdf ), a 8-as pedig a korábbi ígéretekkel ellentétben nem lesz négysávos megyénkben ( http://www.parlament.hu/irom41/00188/00188-0001.pdf ). Sajnos az ŐNP ügyében megfogalmazott kérdésemre ezúttal is mellébeszélő választ kaptam, hiába hivatkoztam a hozzám eljutott állampolgári jelzésekre, amiket a kampányban sokan megerősítettek. A kormány nem hajlandó visszaállítani Körmenden a szülészet-nőgyógyászati osztályt, viszont az aktív belgyógyászat 15 ágyon történő visszaállítására ígéretet tettek. A 8-as út Orbán Viktor korábbi, Körmenden elhangzott ígéretével szemben 2x1 sávon épül meg megyénkben, tehát ismét becsapták a körzetben élőket.

A választási kampányban megfogalmazott vállalásaimmal kapcsolatban a továbbiakban is mindent megteszek, a körmendi választókerületben élők számíthatnak rám.

Bana Tibor

országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke és körmendi választókerületi elnöke

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra