Mégsem lesznek plusz háziorvosi ügyeleti pontok nyáron a Balatonnál

Ahogy a Velencei-tónál és Tokaj környékén sem, hiába ígérték meg korábban.

Mégsem lesznek plusz háziorvosi ügyeleti pontok a nyáron a Velencei-tónál, a Balatonon és Tokaj környékén, csak megerősítik az ellátást – nyilatkozta az Országos Mentőszolgálat az RTL Híradónak.

Korábban az egészségügyi államtitkár ígérte azt, hogy a turistaszezonban plusz ügyeleteket indítanak a Velencei-tónál, a Balaton partján, Tokajban, a Szentendrei-sziget környékén, merthogy akkor hirtelen tízszeresére nő a lakosságszám. Azóta azonban kiderült, hogy csak egy helyen lesz ilyen: Tahitótfaluban, ahol a kormányszóvivő az országgyűlési képviselő. Utóbbit egyébként a múlt héten jelentette be az Országos Mentőszolgálat ebben a videóban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet