Mégsem lett öngyilkos Borkai Zsolt

Pletykaként terjedt, hogy Borkai Zsolt, Győr volt polgármestere tegnap öngyilkosságot kísérelt meg és kórházban fekszik.

Hetek óta, stabilan tartja magát a szóbeszéd - különböző verziókban -, miszerint Borkai Zsolt öngyilkosságot kísérelt meg és kórházban van. Miután tegnap ismét felbukkant az öngyilkosság híre, a Telex rákérdezett a volt győri polgármesternél, aki mindjárt cáfolta is a pletykát azzal, hogy kedélyesen reagált a rendíthetetlenül terjedő információra.

Mint a lapnak elmondta, sokszor keresték már ezzel kapcsolatban. Eleinte sikerült öngyilkosságról volt szó, de miután Borkai felbukkant a városban, már arról szóltak a hírek, hogy csak öngyilkossági kísérletet hajtott végre. Volt, aki azzal színezte a történetet, hogy Borkait a felesége vágta le a kötélről.

Hozzátette, hogy nem tudja, ki és miért terjeszti a pletykát, de nem gondolja, hogy politikai okai lennének, hiszen mint mondta: "én már régóta nem vagyok ott a politikai porondon" .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet