Megszületett Shane Tusup kislánya - különleges nevet kapott

Nagyon boldogok fitnesz királynő kedvesével.

"Péntek reggel megtörtént életünk legvarázslatosabb pillanata, amiről egész életünkben álmodtunk. 2 óra 44 perckor megszületett Aurora Ann Tusup!???? Egészséges, boldog, gyönyörű kislány, 3150 grammal és 53 cm-rel jött világra. Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket" - írta Instagram-oldalán a sikeredző.

Shane Tusup néhány hónapja jegyezte el kedvesét a 13-szoros fitnesz-Európa-bajnok Nagy Viktória Zoét, nem sokkal utána bejelentették, hogy gyermekük lesz.

Facebook/Shane Tusup

Shane Tusup korábban nemcsak edzője, de férje is volt a többszörös olimpiai, világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónőnek, Hosszú Katinkának. 2018 májusában jelentették be hivatalosan is, hogy kapcsolatuk mind szakmailag, mind pedig a magánéletben véget ért és az úszónő nem Tusuppal folytatja a munkát. Azóta Hosszú Katinkának is született gyermeke.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek