Megszűnik az erősen kormánypárti Pesti TV

Alacsony volt a nézettsége, és csak vitte a pénzt.

A Media1 információi szerint két hónap múlva lesz látható utoljára a Huth Gergely nevével fémjelzett és Mészáros Lőrinchez köthető kormányközeli tévécsatorna programja utoljára. A Media1 azt is megtudta hogy a Pesti TV 2022. július 10-én 24:00-kor sötétül el örökre, azaz fejezi be működését.

A Mészáros Lőrinc pénzéből alapított Pest TV 2020 őszén indult, a műsorokat Huth Gergely és a PestiSrácok nevű kormányközeli portál csapata készítette.

A csatorna nézettsége azonban nagyon alacsony maradt, miközben működtetése rendkívül költséges volt, és belső működési botrányok is kísérték, előfordult az is, hogy a munkatársak a fizetésüket is késve kapták meg a műsorokat alvállalkozóként gyártó Huth Gergelyék cégétől.

(Címlapképünk csak illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek