Megtörte a csendet Berki Krisztián özvegye

Az utolsó közös családi képpel emlékezett meg férjéről Mazsi.

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket mellőzétek a 'baráti' interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült, a kislányunk fél éves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged” – írta az Instagramra feltöltött fotóhoz Berki özvegye, Mazsi.

Mint arról lapunk is beszámolt, Meghalt Berki Krisztián – Frissítve May 06. 10:14 május 6-án, pénteken reggel több rendőrautó és egy mentőautó is megjelent egy budapesti IX. kerületi társasháznál, ahol Berki Krisztián lakott. Mint rövidesen kiderült, egy haláleset miatt tartottak szemlét, a helyszínen volt Berki korábbi és jelenlegi felesége, illetve egyik lánya is.

Aztán jött a hír, hogy a 41 éves celebet találták holtan otthonában, ezt a rendőrség is megerősítette. Az idegenkezűség gyanúját kizárták, tehát nem gyilkosság történt, ebből kifolyólag pedig több helyen már öngyilkosságot emlegettek és a rendőrség rövid sajtótájékoztatóján elhangzottak is ebbe az irányba terelték a történteket.

Közben viszont több portál is arról számolt be, hogy információik szerint nem öngyilkosság történt, a helyszínen pedig kábítószergyanús anyagokat is találtak, ezért emiatt büntetőeljárás is indult.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű