Megtörte a csendet Berki Krisztián özvegye

Az utolsó közös családi képpel emlékezett meg férjéről Mazsi.

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket mellőzétek a 'baráti' interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült, a kislányunk fél éves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged” – írta az Instagramra feltöltött fotóhoz Berki özvegye, Mazsi.

Mint arról lapunk is beszámolt, Meghalt Berki Krisztián – Frissítve 2022. May 06. 10:14 május 6-án, pénteken reggel több rendőrautó és egy mentőautó is megjelent egy budapesti IX. kerületi társasháznál, ahol Berki Krisztián lakott. Mint rövidesen kiderült, egy haláleset miatt tartottak szemlét, a helyszínen volt Berki korábbi és jelenlegi felesége, illetve egyik lánya is.

Aztán jött a hír, hogy a 41 éves celebet találták holtan otthonában, ezt a rendőrség is megerősítette. Az idegenkezűség gyanúját kizárták, tehát nem gyilkosság történt, ebből kifolyólag pedig több helyen már öngyilkosságot emlegettek és a rendőrség rövid sajtótájékoztatóján elhangzottak is ebbe az irányba terelték a történteket.

Közben viszont több portál is arról számolt be, hogy információik szerint nem öngyilkosság történt, a helyszínen pedig kábítószergyanús anyagokat is találtak, ezért emiatt büntetőeljárás is indult.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű