Megütötte a kalauzt, elítélték

Nem volt jegye, megsértődött. Nem kellett volna.

A Körmendi Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt 70 nap elzárásra és 150 óra közérdekű munkára ítélt egy férfit. Kötelezte továbbá 148.920 forint bűnügyi költség megfizetésére.

A vádlott 2022. január 30-án 17 óra körül a Szentgotthárd-Szombathely között közlekedő személyvonaton jegy nélkül utazott, amikor Alsó-Rönök megállóhelyen a vezető jegyvizsgáló leszállásra szólította fel őt.

A vádlott leszállt a vonatról, majd a peronon a sértettet kiabálva szidalmazta, közben pedig egyszer ököllel hátba ütötte, valamint a birtokában lévő gázspray-vel a sértett felé fújt. A sértett a vádlott általi bántalmazás során testi sérülést nem szenvedett.

Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek