Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megvan a Nagy Farsangi Jelmezversenyünk győztese

Lezárult a farsangi időszak, és vele együtt a szavazás: a Nyugat.hu olvasói kiválasztották az egyik győztest, mi pedig a másikat.

Nem más végzett az első helyen, mint Gecse Levente és Kemény Márk párosa, akik nagyon ötletesen a szarkofágjából kiszabadul Tutanhamon fáraó múmiájának öltöztek. Összesen 402 szavazatot kaptak a Nyugat.hu olvasóitól. Nyereményük 5 darab belépő a büki Napsugár játszóparkba (a belépés felnőtteknek ingyenes), amit előre egyeztetett időpontban vehetnek át a szerkesztőségben, illetve kérésre kipostázzuk.

Frissítés - A két nyertes azóta emailben már köszönetet is mondott azoknak, akik hozzásegítették őket a győzelemhez:

Szeretnénk megköszönni a Nyitra Iskola, a Vasvári Szakközépiskola és a Horváth Boldizsár Szakközépiskola tanulóinak, hogy a farsangi jelmezversenyen szavazataikkal támogattak minket, és mindenkinek, akik ránk szavaztak.

Gecse Levente és Kemény Márk (Nyitra iskola 2. osztály). A jelmez: szarkofágból kiszabadult Tutanhamon múmiája
Gecséné Bedőcs Mónika

Képzeletbeli dobogónkon második helyen végzett Pesti Natália, az elbűvölő pillangó hercegnő, aki 367 szavazatot gyűjtött be. Gratulálunk!

Pesti Natália 3 éves pillangó hercegnő
Pestiné Németh Ilona

A bronzérmes pedig 110 szavazattal Kiss Nóra Hanna, aki idén kedvenc mesehősnője, Aranyhaj jelmezébe bújt. Igazán szép teljesítmény!

Kiss Nóra Hanna 4 éves. Jelenlegi kedvencének Aranyhajnak öltözött be.
Nyúl Orsolya

Szerkesztőségünk különdíját a sok nagyszerű maskara közül végül hosszú latolgatás után Sávoly Dorina kapta, aki olyan otthon készített jelmezbe bújt, amit eleddig nem pipáltunk: bizony nem láttunk még sosem ilyen csinos zongorát! A különdíj szintén 5 belépő a büki Napsugár játszóparkba , amit egy előre megbeszélt időpontban vehetnek át a szerkesztőségben, vagy ha kérik, elpostázzuk.

Sávoly Dorina 8 éves, saját készítésű zongora jelmezben
Nyugat.hu

Természetesen gratuláció illet minden résztvevő gyerkőcöt, és az összes lelkes szülőt, aki a jelmezeket készítette és a képeket beküldte. Köszönjük a részvételt, jövő farsangkor találkozunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Nagy farsangi jelmezverseny

Vasárnap éjfélig tudnak még szavazni.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra