Megvan a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére

Sőt, lehet, hogy egy drágább kezelést is tudnak finanszírozni.

Összegyűlt a pénz Tompos Kátya gyógykezelésére - írja a 24.hu a Story magazinra hivatkozva.

Mint arról május elején mi is írtunk, Tompos Kátya súlyos rákbetegséggel küzd May 09. 10:22 a színésznő rákkal küzd. Kollégái ezután jelentették be, gyűjtést szerveznek a színésznő külföldi gyógykezelésének finanszírozására. Ennek része volt május 25-én a „Szeretünk Kátya” címet viselő jótékonysági gála a Szegedi Nemzeti Színházban, melyen többek mellett Máthé Beáta, Falusi Mariann, Für Anikó, Udvaros Dorottya, illetve Peller Anna és Dolhai Attila is felléptek.

A Story beszámolója szerint a gálán közel 700 fős tömeg vett részt, akiknek hála össze is gyűlt a gyógykezelés finanszírozásához szükséges összeg.

"Nemcsak erre a gyógykezelésre gyűlt össze, hanem lehet, hogy még egy olyan drágább kezelésre is, amiről nem is álmodtunk. Ez tényleg olyan, mintha az ország összefogott volna valakiért. Az emberek megmutatták, hogy össze tudnak tartani, még ebben a fura világban is" - mondta a lapnak Hrutka Róbert, a gála egyik szervezője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű