BRÉKING: Megvan Hende Csaba új posztja! De úgysem találja ki, mi az

Mi jöhet egy honvédelmi miniszterség után? Lepődjünk meg közösen!

Alig két hete gyakorlatilag derült égből villámcsapásként ért bennünket a hír, hogy lemondott Hende Csaba, a szombathelyi születésű fideszes politikus és távcsőkezelő szakember , a fontos országvédő pozícióról, amit Orbán Viktor elfogadott. Pár napja Hende már azt is elárulta , valóban a déli műszaki határzár csúszása miatt lépett, mondván, az építést végző katonák nem hibáztak, a felelősséget miniszterként neki kell vállalnia.

A jelek szerint tehát Hende Csabának sokkal több ideje jut majd a katonai gyakorlatok látogatása helyett az ilyen kellemetes elfoglaltságokra:

kgv.hu

De mégsem annyi ideje.

Ma az országgyűlés ugyanis elfogadta azt a határozatot , miszerint Hende a törvényalkotási bizottság alelnöke lesz.

Izgalmas bónusz, hogy a korábbi alelnök, Horváth László, eggyel lejjebb csúszik, sima bizottsági tag lesz belőle. Ő pedig nem mást lök ki ezzel a bizottsági tagságból, mint a szintén szombathelyi Ágh Pétert. Hende pedig, úgy tűnik, mégsem biztos, hogy szülővárosában folytatja, bármennyire is szeretné .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet