Gyereket vert a nyílt utcán Celldömölkön

Polgárpukkasztó jelenet lehetett.

A Sárvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 augusztusában, Celldömölkön az utcán bántalmazott egy kiskorút, őt a lábán megrúgta és többször arcon ütötte.

A megvádolt férfi kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy a környéken tartózkodókban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek