Megdőltek ma a melegrekordok

Balassagyarmaton 38,7 fokot mértek, 50 éve nem volt ilyen.

Eddig a keddi nap volt az év legmelegebb napja - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat. Két melegrekord is megdőlt, az egyik az úgynevezett napi legmagasabb minimumhőmérséklet. Ma a legalacsonyabb hőmérsékletet, 24,6 fokot hajnalban mérték a Lágymányosi hídnál. Ilyen magas minimumhőmérsékletet legutóbb 1957-ben mértek Badacsonytomajon.

Forrás: met.hu

Megdőlt a budapesti melegrekord, 37,3 fok volt ma Újpesten, a korábbi csúcs, 35,5 fok 2012-ből származik.

És megdőlt az országos melegrekord is. Békéssámsonban 38,7 fokot mértek, pedig 1957-ben is csak 37,8 fok volt a csúcshőmérséklet.

Holnap már enyhülés jön, esőkkel és zivatarokkal érkezik a hidegfront Már csak szerda délutánig kell kibírnunk a hőséget 2015. July 07. 16:10 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás