Két napig nem lesz meleg víz a Rohonci út néhány lakásában

Javít a Szomtáv. Mutatjuk az érintett épületeket.

Távhővezeték rekonstrukció miatt 2022. augusztus 9-én (kedden) előreláthatóan 07:00 órától 2022. augusztus 10-én (szerdán) 18:30 óráig a távhőszolgáltatás (használati melegvíz) szünetel az alábbi felhasználóknál:

 • Rohonci u. 56-66. lépcsőházak
 • Bem u. 33. óvoda és bölcsőde
 • A Szomtáv jelezte, hogy a munkálatok időpontjának kiválasztásánál törekedtek arra, hogy a szolgáltatási szünet ügyfeleiknek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon.

  Emellett mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat és mihelyt az műszakilag megoldható, a szolgáltatást meg fogják kezdeni - ígérték.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos