Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gázpalack robbant, egy autó kiégett Kenyeriben

A Facebookon terjedő halálhírrel szemben személyi sérülés nem történt.
Melléképület tűz Kenyeriben
TM/Nyugat.hu

Az égő épületet egy közelben lakó észlelte, aki értesítette a tűzoltókat és a házban lakó idős férfi felkutatására indult. A tűzről korábban már beszámoltunk Kigyulladt egy családi ház Vas megyében – Hamar rémhírek kezdtek terjedni January 10. 11:23 .

Melléképület tűz Kenyeriben
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy ő a házban aludt, amikor a tűz keletkezett, de nem sérült meg. A mentők megvizsgálták és a helyszínen maradhatott.

A garázsban álló autó kiégett
TM/Nyugat.hu

Egy garázsban álló, évek óta használaton kívüli személyautó kiégett, a melléképület teteje megsemmisült. Egy szintén garázsban tárolt gázpalack felrobbant.

Tűzoltás Kenyeriben
TM/Nyugat.hu

A tűz átterjedt a főépület tetejére is, de a tűzoltók időben megfékezték.

Kenyeri multifunkciós tűzoltóautója - Fotó: Tánczos Mihály
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló