Menczer Tamás megmondta: azért nem beszélnek az orosz hackertámadásról, mert nemzetbiztonsági kérdés

Egyébként meg Gyurcsány.

Azt próbálta megtudni az RTL Menczer Tamástól, miért nevezték kampányhazugságnak két évvel ezelőtt azt, hogy az orosz titkosszolgálat bejutott a Külügyminisztérium informatikai rendszereibe, miközben – mint azóta kiderült – pontosan tudták, hogy ez igaz.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: nemzetbiztonságot érintő kérdésekről nem tud beszélni a sajtó képviselőivel, "ennek nem ez a helye és módja". Minden ország esetében, így Magyarország esetében is vannak befolyásolási, információszerzési kísérletek, az illetékes szolgálatok dolga, hogy ezek ellen fellépjenek, a megfelelő lépéseket megtegyék - közölte a kormánypárti politikus.

"Minden esetben, amikor nemzetbiztonsági ügyről van szó, a magyar érdeknek megfelelően cselekszünk, ellentétben a baloldallal" - emelte ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója . Úgy fogalmazott: "Gyurcsány Ferenc bevitte az oroszokat a titkosszolgálatba, ha jól emlékszem, valakit le is ültettek ezért".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet