Menczer Tamás szerint Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója azon akadt ki, hogy a brüsszeli konferenciát be kell fejezni, így Orbán a harmadik tervezett helyszínen sem szólalhat fel.

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Orbánék konzervatív konferenciájának a brüsszeli rendőrök vetettek véget April 16. 14:13 Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt – közölte Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a közösségi oldalán.

„A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött, de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni – írta. Hozzátette, nem biztosítják a rendezvényt, hanem bezárják. Éljen a brüsszeli demokrácia...

Az igazgató bejegyzése szerint a háborúpártiak mindenáron el akarják hallgattatni a béke hangját, és bele akarnak nyomni bennünket a háborúba.

„Magyarország békéjének megőrzése folyamatos küzdelem, és ebben a küzdelemben csak a magyar emberek támogatásával lehetünk sikeresek!" – írta közösségi oldalán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek