Menczer Tamás szerint Magyar Péter azért nem beszélt a tüntetésen a háborúról, mert "az amerikaiak megtiltották neki"

Tarr Zoltán kirúgása kapcsán pedig azt mondta, jobban szeret olyanokkal együtt dolgozni, akikkel egyetért.

"Itt van ez az új csodagyerek. Volt egy tüntetése, melyen mindenről beszélt, csak a háborúról nem. Nyilvánvalóan azért, mert az amerikaiak megtiltották neki" - állította Menczer Tamás a Fidesz kommunikációs igazgatója péntek reggel az állami rádióban, amit a 24.hu vett észre.

A portál emlékeztetett: Magyar Péter csütörtökön Facebook-oldalán azt írta, „nem vagyok háborúpárti. Fontosnak tartom, hogy Magyarország és egész Európa kimaradjon a háborúból. Nem támogatom fegyverek szállítását Magyarországon keresztül. Fontosnak tartom, hogy a nagyhatalmak mielőbb tárgyalóasztalhoz üljenek, hogy a két éve tartó vérontás végre lezárható legyen.”

A pénteki műsorban a riporter azt is megkérdezte a politikustól, hogy Magyar Péter jobboldali vagy baloldali politikus? Menczer szerint azonban ez nem vélemény kérdése. „Magyar Péter hazatalált oda, ahová való, a baloldalra. Azt mondja, amit a magyar baloldal, akik körülötte vannak baloldali figurák, ugyanazt az utat járja be mint a baloldali hősök” – mondta Menczer, aki megjegyezte azt is, hogy Magyar „baloldali klubokba jár, és baloldali újságírókkal beszél”.

Menczer Tamás beszélt Tarr Zoltán református lelkészről is, akit állami munkahelyéről azután küldtek el, hogy beszédet mondott Magyar Péter tüntetésén.

A kommunikációs igazgató úgy véli, a helyzet jogilag tiszta, próbaidő alatt ugyanis fel lehet bontani a szerződést.

"Ez egy bizalmi munkakör, hogyan lehetne valakiben megbízni aki nyíltan kiáll azzal, hogy a kormányt meg akarja buktatni?" – kérdezte Menczer, majd hozzátette, hogy jobban szeret olyanokkal együtt dolgozni, akikkel egyetért. Hozzátette, projekt alapon, szakmai szinten lehet együtt dolgozni olyanokkal is, akikkel más a politikai véleménye, de Tarr „nem szorította háttérbe a politikai nézeteit”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet