Győr annyira fejlett, hogy saját kakasa van szalagátvágásra

Nem tartjuk kizártnak, hogy Pihe rövidesen az internet sztárja lesz.

Dézsi Csaba András polgármester soha nem vág át szalagot az átadási ünnepségeken, így most is másra bízta a megtisztelő feladatot az állatkertben.

De nem akárkire! Hanem Győr saját kakasára, Pihére, akit még a koronavírus-járvány első hulláma alatt keltetett ki és nevelt fel felesége, Vera. Idén aztán Pihe új otthonra lelt a győri állatkertben és egy megtisztelő titulust is szerzett: ő lett Győr Város Kakasa (csupa nagybetű).

„Fantasztikus, ahogy az állatkertben betanították Pihét és bizonyította, hogy meg tud felelni szépsége mellett a munkájával is a Győr város kakasa pozíciónak” – írta Dézsi a Facebookon a videóhoz, amiben valóságos vastaps kísérte a kakas szalagátvágását.

@drdezsicsabaandras

Pihét Győr kakasát Vera a feleségem keltette ki tojásból és felneveltük. Ma ő adta át az állatkert legújabb fejlesztését#dcsa #dézsicsabaandrás

♬ Overture - Orchestra Directed By Ray Heindorf

A címmel pedig néhány kötelezettség is jár, mint például a mostani szalagátvágás az állatkert új fejlesztéseinek átadásakor. 3 milliárdból újul ugyanis a takarmányfeldolgozó, a műhelyépület és elkészül az állategészségügyi központ, a Himalája, illetve a pingvin és a törpevíziló bemutató is, hamarosan pedig az elefántházzal is végeznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor