Figyelmetlenül kanyarodott az idős sofőr - öt sérült a 89-esen

Egy Szombathely felé tartó Mercedes elé kanyarodott ki egy osztrák rendszámú Ford Fusion. A balesetben öten megsérültek.

Újabb súlyos baleset történt a 89-es úton, az ún. séi kereszteződésben. A baleset a korábbiakhoz hasonló volt, az alárendelt útról érkező jármű idős férfi vezetője nem vette észre a neki balról, Ausztria irányából érkező autót és elé kanyarodott. A balesetben a vétkes Fordban négy osztrák állampolgár sérült, míg a magyar autóból egy férfit szállítottak a mentők kórházba. Információink szerint két osztrák súlyosan sérült.

Súlyos baleset a 89-es főúton - 2012.02.15.
Súlyos baleset a 89-es főúton - 2012.02.15.
Tánczos Mihály

Már semmit nem tudtam tenni, pont elém hajtott ki a Ford. Az ütközés ereje messzebb lendítette a másik autót és mi is átsodródtunk a szemközti sávba. Nagy szerencse, hogy semmi nem jött ott

- mondta el a nyugat.hu-nak a Mercedest vezető férfi. Oberwartból tartottak hazafele, utasát a biztonság kedvéért szállították kórházba, mivel megütötte a mellkasát.

A helyszín a baleset után

A szonda egyik sofőrnél sem mutatott ittasságot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Frontális baleset utáni mentés videón - A vétlen sérült a karambolban

Szombathely felé tartott egy idős úr által vezetett Suzuki a 89-es főúton, amikor a szemből érkező váratlanul közvetlenül elé kanyarodott. A vétlen sofőr megsérült.

Elaludt a sofőr - Hat sérült három autóban (frissítve)

Álomba merült a volán mögött és emiatt átsodródott a szemközti sávba - így okozott balesetet egy férfi a 89-es főúton. Három totálkáros autó, hat sérült az eredmény. Videóval frissítve.

Hármas baleset Szombathelyen - Peugeot oldalába hajtott a Suzuki

Folyamatosan akadt dolga a baleseti helyszínelőnek Szombathelyen és a város közelében. A figyelmetlenségek mellett már a télies útviszonyok is szerepet játszottak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló