Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább megy a fosatás méregtelenítésügyben

Most egy böjtszakértőt húzott elő a kalapból a Mokka.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmasat mondott csütörtök reggel Agyad eldobod! A méregtelenítés csupán a belet mosató szépasszonyok úri murija 2017. March 30. 10:51 a Mokkában Zacher Gábor toxikológus a méregtelenítés-, és minden hasonló divatdiéta kapcsán. Az orvos ugyanis azt nyilatkozta, hogy nettó hülyeség az egész és igazából a méregtelenítés nem más, minthogy jómódú szépasszonyok mosatják a beleiket. A beavatkozásnak ugyanis semmi értelme, a méregtelenítéssel és minden más drasztikus módszerrel csak a szervezetünket tesszük ki veszélynek.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A TV2 nem hagyta annyiban a dolgot, péntek reggelre berendelte Antal Vali "böjtszakértőt", aki védte a mundér becsületét.

Hát akkor nézzük mit is mond a böjtszakértő (nem tudom van-e ilyen OKJ-s képzés, de ha van, én tuti beiratkozom):

 • Zacher Gábor úgy van ellene a méregtelenítésnek, hogy soha nem próbálta - gondolom füvet sem szívott kilószám és a hernyót sem tolta intravénásan, mégis tudja, hogy kezeljen egy túladagolást.
 • A méregtelenítés tényleg hülyeség, na de a tisztítókúra az már valami - kutya - eb
 • Hiába mondja Zacher, hogy éljünk egészségesen és táplálkozzunk egészségesen, amikor minden tele van káros anyagokkal - hát éppen ezért van a májunk, hogy ezeket lebontsa és aztán hát kifossuk.
 • A böjtszakértő 5 éve vezet léböjt táborokat, ahol 10 nap alatt mindenki megtisztul - hogy is mondta azt Zacher a méregtelenítés körüli kurva nagy biznisszel?
 • A léböjt táborban résztvevők megszabadulnak a fejfájástól, ízületi betegségektől, allergiától - hogy is mondta Zacher a placebo-hatással kapcsolatos dolgokat?
 • A böjtszakértő (igen azért írom már le vagy ötödjére, mert nem csak a szó, de a titulus is marhára tetszik) most éppen böjtöt tart. Csak zöldségeket és gyümölcsöket eszik, meg leveket iszik már harmadik hete. - Szerencsére a gyümölcsöket, zöldségeket nem génmódosítják és nem permetezik, a leveket meg nem kezelik vegyi anyagokkal.
 • Antal Vali abban egyetért Zacher Gáborral, hogy elég lenne egészségesen és tisztán táplálkozni.
 • Abban is egyetért, hogy a fosatás butaság!
 • Természetes módszerekkel kell nekilátni a fosatásnak , kihajtásnak.
 • A beöntés azonban lehet jó is, de a beöntés nem mindig kell.
 • Mindig van lerakódott salakanyag a szervezetben, mert még a léböjt tizedik napja után is jönnek ki salakanyagok a szervezetből - kár, hogy pont erre fulladt ki a fosás, fosatás szó, pedig pont kezdtem megkedvelni.
 • Lett volna még egy idézet, amit a böjtszakértő olvasott volna fel Zachertől, a 2004-es National Geographic-ben jelent meg és állítólag a toxikológus akkor pont az ellenkezőjét állította méregtelenítés ügyben. Erre azonban már nem volt idő. :'(

  Na megint okosabbak lettünk méregtelenítés ügyben. Azt meg mindenki eldöntheti, hogy akkor most egy egyetemet végzett, osztályvezető főorvosnak hisz, vagy a böjtszakértőnek.

  Egy dolog azonban biztos, a fosatás egyikük szerint sem jó ötlet. Ezért senki ne csinálja.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Életmód

  Hirdetés