Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mérei Tamás elvesztette munkaügyi perét

A bíróság szerint a szimfonikusok volt igazgatóját jogosan rúgták ki azonnali hatállyal.

Mérei Tamást még január végén mentették fel a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatói posztjáról, mivel körülbelül 150 milliós hiányra derült fény a zenekar háza tájáról. Rendkívüli felmondással bocsátották el, Mérei szerint az indokok nem fedik a valóságot, ezért perre vitte az ügyet.

A munkaügyi per pusztán arról szólt, hogy az azonnali hatályú menesztés jogszerű volt-e vagy sem. Szeptemberben első fokon már elutasították keresetét, a mai viszont már jogerős. Ez azt jelenti, hogy igen.

Részletesen a történetről és a munkaügyi perről itt olvashat Mérei gondatlanul végezte a munkáját - a bíróság szerint indokolt volt a menesztése 2015. September 25. 08:25 .

Mérei Tamás
Bonyhádi Zoltán

Mérei Tamás közleményben reagált:

Határozott álláspontunk továbbra is az, hogy jogszerűtlen, igazságtalan és tisztességtelen volt az elbocsájtásom. A most lefolytatott munkaügyi per több sebből vérzik, hiszen a bíróság többszöri kérésünkre sem volt hajlandó meghallgatni dr. Puskás Tivadar polgármestert, pedig az ő álláspontja ezen jogi vitában perdöntő lehetett volna. Ügyvédemmel jelenleg várjuk a bíróság írásos állásfoglalását, ennek ismeretében megyünk tovább, nagy valószínűséggel a Kúriához fordulunk. Mindig is Szombathelyért dolgoztam, a Savaria Szimfonikus Zenekar eredményei ezt bizonyítják. Annyi már most kijelenthető, hogy egyes politikai szereplők szavahihetősége megdőlt ezen ügy során, hiszen voltak olyanok, akik azon valótlan állításokkal álltak elő, miszerint az általunk megrendelt szolgáltatások egy része fiktív volt. Azóta több vizsgálat bebizonyította, hogy mindez hazugság, így csak idő kérdése, hogy mikor derül ki az igazság többi részlete is.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra