Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mészáros és Várkonyi mindenkit átvert?

Hírzárlat van, de a lagzi helyéről újra elindultak a találgatások.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője kétségtelenül az év, ha nem az évtized legjobban várt hazai eseménye. Köszönhető ez az esemény körüli hírzárlatnak, amely miatt csak fokozódik az emberek kíváncsisága. Egy a Blikk Rúzsnak  nyilatkozó bennfentes érdekes részleteket árult el a közelgő lagzival kapcsolatban, többek között arról, hogy nem biztos, hogy az üzletember és a műsorvezető Dominikán kötik össze az életüket, sőt még csak nem is Tihanyban.

Mészáros Lőrinc érdekeltségei a Tokaj-hegyalján az utóbbi években látványosan gyarapodtak, így nem csoda, hogy új helyszínről suttognak a lakodalom kapcsán. Az üzletemberé például a Dereszla, a Henye és a Tokaj-Major szőlőbirtok, valamint a környék egyetlen ötcsillagos szállodája, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa is. Az őszi szüreti időszakban ez a rész gyönyörű, így nem véletlenül merült fel, hogy az eddig feltételezett Dominikai helyszín helyett a pár talán itt tarthatja az esküvőt – írja a lap.

A hírzárlat miatt azonban konkrétumokat még nem lehet tudni. Az sem kizárt, hogy két ceremóniára is sor kerül, az egyikre Dominika fehér homokos partján, a másikra pedig itthon. Egy a Blikk Rúzsnak nyilatkozó bennfentes szerint ez nem lenne meglepő.

„A világraszóló lagzit több száz meghívott társaságában megülik Tokajban valamikor a szüret környékén. Ezzel minden igényt kielégítenének. Lenne elegáns esküvő és hagyományos lagzi is. De hogy őszinte legyek, a teljes igazságot csak ők tudják” – mesélte az informátor, aki azt is elárulta, hogy Várkonyi Andrea lánya, Nóri a nyolcadikat már nem a Budaörsi 1-es számú általános iskolában járja, mert átíratták az egyik legelitebb, és ennek megfelelően legdrágább budai iskolába, vélhetően azért, mert az közelebb van a pár új luxusotthonához – írja a 168ora.hu .

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra