Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csókkal ünnepelte Orbán Viktor újraválasztását

A házaspár a parlamenti vendégpáholyból figyelte az eseményeket.

Hétfőn az Országgyűlés ötödször is újraválasztotta Megválasztották Orbán Viktort Magyarország miniszterelnökének May 16. 15:42 miniszterelnöknek Orbán Viktort. Az újraválasztást, az eskütételt és Orbán beszédét pedig a helyszínen követte végig Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is. Az ország egyik leggazdagabb embere és felesége a parlamenti vendégpáholyban kapott helyet. A Blikk fotósának pedig azt is sikerült lencsevégre kapnia, ahogy Mészáros és Várkonyi boldogan integetve és csókot váltva követték az eseményeket. A képeket ITT tudod megnézni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek