Mészáros Lőrinc szállodájában és kempingjeiben 3200 rászoruló nyaralhat ezer forintért

Egy űrlap beküldésével Ön is jelentkezhet a majdnem ingyenes nyaralásra.

A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is mintegy 3200, nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől szeptemberig a Mészáros Csoport jóvoltából - hívta fel a figyelmet a Blikk . Mint kiderült, az egyszülős és nagycsaládosok a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban és a Balatontourist füredi és révfülöpi kempingjeinek mobil- és üdülőházaiban pihenhetnek 5 éjszakás turnusokban, félpanziós ellátással.

Az üdültetés 200 millió forintos költségét a Mészáros Csoport karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány állja. Az alapítvány idén is együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) és az Egyszülős Központtal, így a szálláshelyekre a két szervezet honlapján közzétett űrlap beküldésével lehet jelentkezni. A két szervezet 1000 forintos hozzájárulást kér családonként az üdültetésben résztvevőktől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos