Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nemény András lett ismét az MSZP Vas megyei elnöke

A párt elnökválasztásáról még nincs kialakult álláspontjuk a vasi szocialistáknak.

Vasárnap tartja tisztújító kongresszusát az MSZP, ott választják meg a párt következő elnökét. Jelenleg három induló van Hárman indulnak az MSZP elnöki posztjáért 2018. June 11. 22:01 , Kunhalmi Ágnes volt fővárosi MSZP-elnök, Mesterházy Attila volt pártelnök és Tóth Bertalan frakcióvezető.

Megkerestük Nemény Andrást, a városi közgyűlés szocialista frakcióvezetőjét, hogy a helyi szervezetek melyik jelöltet támogatják. Nemény azt mondta, a küldöttcsoport alakítja majd ki az álláspontját, ez még nem történt meg.

Nemény András
Vágvölgyi Bálint

A frakcióvezető hozzátette, Tóth Bertalan meghirdetett egy csapatot, aminek Harangozó Tamás, Újhelyi István és ő is a tagja. Megjegyezte, szeret csapatban dolgozni. A mésik két jelölt egyébként nem állított össze csapatot.

Azt is megtudtuk Neménytől, hogy lezajlott a megyei tisztújítás is, nem sokkal a városi szervezet vezetőinek megválasztása Horváth Attila városi képviselő lett az MSZP szombathelyi szervezetének elnöke 2018. May 31. 14:48 után. Az MSZP megyei szervezetének elnökévé ismét őt, azaz Nemény Andrást választották. Az elnökhelyettes Fehér László, Celldömölk polgármestere lett, alelnökké pedig Szabó Lajos volt országgyűlési képviselőt és Szabó Józsefet, Répcelak polgármesterét választották. Nemény egyébként szintén országgyűlési képviselő volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra