Miért nem Ungár Péter mutatta meg, hogyan működik a hatalom?

Miért nem Ungár Péter mutatta meg, hogyan működik a hatalom?

/

letöltés 51.23MB
Miért nem Ungár Péter tette meg azt, amit most Magyar Péter? Erről is beszélgettünk vele.

Ungár Péter mindig is külön egységként működött az ellenzéken belül. Ahogy most is azt teszi, így nem áll be Budapesten Karácsony Gergely mögé, hanem külön jelöltje van Budapest vezetésre. Ő is ismerheti valamennyire a NER működését édesanyja révén és neki is vannak barátai a jobboldalon, mégsem tette meg azt, mint amit most Magyar Péter. De miért?

És mi a véleménye a Magyar Péter-jelenségről, miben közös és más az ő útjuk? Erről is beszélget Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője Ungár Péterrel, az LMP politikusával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast