Minden szaúdi válogatott focista kap a trónörököstől egy Rolls-Royce Phantomot

A mostani szaúdi siker után a kormány másnap munkaszüneti napot hirdetett.

Mohamed bin Szalmán asz-Szaúd, Szaúd-Arábia koronahercege, vagyis a trónörökös bejelentette, hogy a szaúdi válogatott minden játékosát egy Rolls-Royce Phantom gépkocsival jutalmazza, hogy ezzel is a tiszteletét fejezze ki a csapat a sikere előtt – írja a Hypebeast nyomán a Telex . Nem éppen kicsi ajándékról van szó, egy ilyen autó ára forintban százmilliótól indul.

Mint emlékezetes, november 22-én Szaúd-Arábia arab futballtörténelmet írt azzal, hogy 2-1-re győzött Argentína ellen a foci vébén. Az arab, de a globális sajtó is úgy értékelte az eseményt, mint amely egy polcra került Algéria legendás 1982-es győzelmével, amikor is az észak-afrikaiak szintén 2-1 arányú győzelmet arattak Németország (akkor még Nyugat-Németország) ellen.

A mostani szaúdi siker után a kormány másnap munkaszüneti napot hirdetett, a sportminiszter még napokkal a győzelem után is arról nyilatkozott, hogy valaki ébressze fel, mert szerinte még álmodik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek