Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Minden van, ami az élethez kell - Tudósítónk jelenti Londonból

A bizonytalan gazdaság, na meg a pánik és a bezárások sokaknak fognak évekig fájni.

Jánosa Júlia Szombathelyen végezte a gimnáziumot, egyetemre már Londonba járt. Jelenleg lakberendezőként dolgozik a brit fővárosban és modellkedik. Ő írta le most Önöknek, milyen az élet a járvány idején odakinn. ( A vele készült interjúnkat itt olvashatják Szombathelyi lány mutatta be a Sassoon legújabb modelljeit a világnak 2015. January 13. 15:35 . )

Londonban majdnem minden nyitva van, bár az éttermek és a bárok kicsit üresebbek a szokásosnál - ellenben a boltok jobban tele vannak!

Igazából sok az üres polc, de a nagyáruházak általában abszolút dugig vannak mindennel, meg a félig üres boltban is van minden, ami a normális élethez kell. Lehet, hogy éppen nincs az a pont formájú tészta, amit általában az ember venni szokott, de igazából ennyi.

Valamiért a WC papír az egyetlen, amit hallottam, hogy néhány kerületben nehezen lehet beszerezni, de ugye nyilván azért, mert a pánikoló, buta bárány csorda lefosztotta és ez pár nap múlva oké lesz.

London a Sky Gardenből nézve.
Józing Antal

Ha arról akarok beszélni hogy az emberek tényleg min aggódnak, akkor az a gazdaság lelassulása, cégek csődbe menése, emberek elbocsátása... Nyilván ez a legszegényebb, alacsonyabb szintű oktatással rendelkező réteget érinti a legrosszabbul: a pincérek, a pultosok, az eladók fognak ebből rosszul kijönni. A bizonytalan gazdaság, na meg a pánik és a bezárások sokaknak fognak évekig fájni.

Szóval nem csak a vírusról van szó, betegekről, halálról meg gyógyulásról, hanem arról, hogy ezt, hogy lehetne úgy kezelni, hogy egy csomó család ne menjen teljesen csődbe közben.

Bonyolult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra