Így készíts rajzszegből húsvéti tojást!

Mindössze 473 rajzszeg, és máris kész ez az egyedi, húsvét hétfőn locsolóknak adható nagyon extra tojás.

Semmi ördöngös nincs ennek a fémtojásnak az elkészítésében, csupán 473 darab rajszeg, egy hungarocell tojás, és egy kis türelem kell hozzá:

Tojás rajzszegekből
Vágvölgyi Bálint

Megfogjuk a hungarocell tojást (ha nincs szigetelőanyagból vágjunk ki, de elvileg sok helyen kapni is lehet ilyen formát). Vegyük kézbe egy rajzszeget és szúrjuk bele a legtetejébe, aztán körkörösen haladjunk lefelé, úgy, hogy a rajszegek fedjék egymást, és egyik tartsa a másikat.

Jó szórakozást!

Tojás rajzszegekből
Vágvölgyi Bálint
Tojás rajzszegekből
Vágvölgyi Bálint

Mivel lepjük meg a locsolókat? Így díszítsd a húsvéti tojásokat! Mivel lepjük meg a locsolókat? Így díszítsd a húsvéti tojásokat! 2015. April 01. 19:07

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos