Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Minő véletlen! Szombatra állítólag végre kész lesz a Rohonci

A Közút közlése szerint már csak kettőt kell aludni, és átadják az autósoknak a terepet. Vasárnap pedig időközi választás lesz a körzetben.

Kicsivel több mint két hete számoltunk be mi is arról, hogy újra teljes káosz lett a Rohonci úton. Elkezdték ugyanis ismét felmarni az aszfaltot, ez pedig azóta is rettentően megnehezíti a közlekedést az amúgy is problémás szakaszon – és ezt nem csak olvasóktól tudjuk, hanem személyes tapasztalatból is.

Csütörtök délutáni szorgos munka a Potyondi hídnál
Kovács Dávid

Még aznap felkerestük a Magyar Közút munkatársait is, hogy megtudjuk, mi is zajlik ott a Rohoncin. Azt válaszolták akkor , hogy várhatóan október végére végeznek a javítási munkálatokkal, de a kedélyek még azóta sem csillapodtak. Egész Szombathelyt foglalkoztatja a kérdés, hogy mikor áll már végre vissza a régi kerékvágásba minden.

Egyelőre még dolgoznak a munkások, de nemsokára minden rendben lesz
Kovács Dávid

Most kérdéseinkkel ismét a Magyar Közúthoz fordultunk, és a következő választ kaptuk:

A Potyondi árok (Dolgozók útja) híd burkolata ma elkészült, az aszfaltnak még hűlnie kell, azonban a délutáni csúcsra már két pályán haladhat a forgalom.

A Rohonci út második ütemének aszfaltozása jelenleg is tart, a Perint híd alsó rétegének terítése ma elkezdődik, szombaton este várhatóan mindkettő át lesz adva a forgalom számára.

A munkálatok és ideiglenes korlátozások idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük, a beruházások rövid, közép és hosszú távon is az autósok érdekét szolgálja majd.

Csütörtök délután a Rohonci úton
Kovács Dávid

Tehát, akkor ezek szerint valami véletlen okból kifolyólag vasárnapra - amikor választás lesz Így szavazhatnak Czeglédy Csaba utódjára vasárnap a derkovitsiak 2018. October 11. 07:59 a Derkovits-lakótelepen - már pont helyre áll minden.

Mondjuk a buszmegállók helyét később valószínűleg még felréselik és lebetonozzák, de ne legyünk telhetetlenek.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra