Mise közben, tokostól döntötte be a szél a pápai nagytemplom ablakát

Szerencsére nem sérült senki.

A pápai Szent István Nagytemplom Marciális-kápolna ablakát sem kímélte a napok óta tartó barátságtalan szélvihar, ami tokostól döntötte ki az ablakot, az esti szentmise alatt.

Lampért Gábor

A Dunántúl legnagyobb templomának ablakát bedeszkázták (fotónkon), amit a vas ablakkerettel támasztottak be, hogy védjék templom értékeit az időjárás viszontagságaitól, amíg az ablakkeret nem kap új üvegezést.

Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Az utóbbi napokban érkezett erős szél már több bajt okozott Közel 50-szer hívták tegnap a tűzoltókat Vas megyében 2020. February 06. 11:40 az országban, és a meteorológusok a jövő hét elejére ismét viharos lökéseket jósolnak, amelyek akár a Balatont is "megbillenthetik" Olyan szél jön jövő hét elején, hogy még a Balaton is "megbillenhet" 2020. February 06. 13:18 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás