Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Mit gondol, ki lett idén a leggazdagabb magyar? Nem fog meglepődni

Vagyona már az 500 milliárd forintot közelíti.

Mészáros Lőrinc Magyarország leggazdagabb milliárdosa – írja a Forbes. A lap számítása szerint vagyona 479,4 milliárd forint,ami több mint 70 milliárddal több az egy évvel korábbinál. Mészáros Lőrincnek még az sem ártott, hogy elvált a feleségétől.

Csányi Sándor leszorult a második helyre, az OTP elnök-vezérigazgatójának vagyonát 393,4 milliárd forintra becsüli a lap. Portfóliójába az OTP mellett komoly agrárérdekeltségek is tartoznak, elsősorban a Bonafarmon keresztül.

A harmadik helyet Veres Tibor, a Wing és Wallis tulajdonosa szerezte meg. Ő a legnagyobb hazai ingatlanbefektető, jelenleg 258,6 milliárd forintos vagyonnal.

Felkerült a listára Megdet Rahimkulov orosz millárdos két fia is: Timur 257 milliárddal a negyedik, Ruszlán 240 milliárddal a hetedik helyre. Ötödik a gépipari érdekeltségei révén vagyont szerzett Felcsuti Zsolt (246,1 milliárd forint), őt követi Gattyán György (245,6 milliárd), akinek vagyona nem változott tavaly óta.

Az is kiderült, hogy Simicska Lajos, a NER korábbi vezető oligarchája is mára a lista 37. helyére szorult vissza, jelenleg 39,2 milliárdos vagyonnal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság