Módosított menetrend lesz a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon

Érinti a szombathelyi és soproni IC-ket is.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon pályakarbantartás miatt módosított menetrend lesz érvényben május 20-tól 27-ig - közölte honlapján a MÁV.

 • Május 22-én az S12-es személyvonatok csak Tatabánya és Oroszlány között közlekednek,
 • a Keleti pályaudvarról 7 perccel korábban indul a menetrend szerint 8:15-kor Grazba induló Mura InterCity (IC312), valamint 10 és 21 óra között valamennyi Budapest–Győr–Sopron, illetve Szombathely viszonylatú InterCity.
 • Május 20-tól 27-ig a railjet 261-es vonat a Keleti helyett a Déli pályaudvarra érkezik. A railjet 41-es és a 463 EN vonat módosított menetrend szerint, 60 perccel korábban közlekedik.
 • A részletes menetrend innen tölthető le .
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos