Momentum: január óta természetvédelmi területen tárolta a lótrágyás konténerét Rákay Philip

A párt arra reagált, hogy Rákay Philip szombaton azt mondta, csak ideiglenesen állt a konténere a természetvédelmi területen.

A párt közleményében emlékeztet, hogy néhány napja a Momentum hegyvidéki és budakeszi politikusai tettek közzé egy videót, amiben leleplezték, hogy Rákay Philip díjugrató lovainak trágyáját egy természetvédelmi területen tárolja.

Rákay Philip azóta elszállította a konténerét, így az immár a saját telkére került, és nincsen többé természetvédelmi területen. A Momentum szerint ez is bizonyítja, hogy volt értelme a lakossági panasz közzétételének és a figyelemfelhívásnak. Rákay Philip az ügyben azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy a lócitromos konténere "csak ideiglenesen állt" a 7400m2 telke melletti természetvédelmi területen.

Ezzel ellentétben – hívja fel a figyelmet a közlemény, Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja és Szemző Áron, a Momentum budakeszi önkormányzati képviselője most újabb fotókat tett közzé, melyek azt bizonyítják, hogy több mint 8 hónapja, legalább január óta folyamatosan ott tárolta a lótrágyás konténerét Rákay Philip. Az egyik képen jól látszik, hogy volt, amikor két teli konténert is tartott a természetvédelmi területen.

A Momentum felszólítja Rákay Philipet, hogy „hagyja abba a hazudozást: kezdésként beismerhetné, hogy hosszú hónapokig tárolta valójában ott a lótrágyát, aztán pedig bocsánatot kérhetne azoktól, akiket ezzel zavart.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet