Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Momentum Mozgalom kiáll a közös szombathelyi, baloldali jelölt mellett

Egyenként gyengék és halkak vagyunk, de együtt erősek és hangosak - írják.

Ma délután jelentették be Bejelentették az ellenzék képviselőjelöltjét a szombathelyi időközi választásra 2018. August 03. 17:33 , hogy a baloldali pártok közösen indítják László Győzőt az októberi időközi választáson, Czeglédy Csaba volt körzetében. A Momentum Mozgalom közleményben áll ki a közös jelölt mellett:

A jelenlegi politikai apátia, meghunyászkodás és beletörődés időszakában egy új remény ébredésére van szükség. A történelem nagy változásai mind köthetőek egy erős, érzelmeket kiváltó pillanathoz.

Az Éljen Szombathely! színeiben induló Dr. László Győző képviselővé választása egy olyan momentum lehet, amely ébren tartja azokat a cselekedni vágyó, felelős embereket, akiknek elegük lett a Nemzeti Cenzúrázott Posztkádári Orbánizmusból.

Győző azzal keresett fel minket, hogy élére áll a szövetségnek, és szeretné képviselni a Momentum Mozgalom értékeit is. Mi biztosítottuk őt a támogatásunkról, hiszen egyenként gyengék és halkak vagyunk, de együtt erősek és hangosak!

MOMENTUM MOZGALOM - SZOMBATHELYI HELYI SZERVEZET

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Közélet

Tovább az oldalra