A Momentum Mozgalom kiáll a közös szombathelyi, baloldali jelölt mellett

Egyenként gyengék és halkak vagyunk, de együtt erősek és hangosak - írják.

Ma délután jelentették be Bejelentették az ellenzék képviselőjelöltjét a szombathelyi időközi választásra 2018. August 03. 17:33 , hogy a baloldali pártok közösen indítják László Győzőt az októberi időközi választáson, Czeglédy Csaba volt körzetében. A Momentum Mozgalom közleményben áll ki a közös jelölt mellett:

A jelenlegi politikai apátia, meghunyászkodás és beletörődés időszakában egy új remény ébredésére van szükség. A történelem nagy változásai mind köthetőek egy erős, érzelmeket kiváltó pillanathoz.

Az Éljen Szombathely! színeiben induló Dr. László Győző képviselővé választása egy olyan momentum lehet, amely ébren tartja azokat a cselekedni vágyó, felelős embereket, akiknek elegük lett a Nemzeti Cenzúrázott Posztkádári Orbánizmusból.

Győző azzal keresett fel minket, hogy élére áll a szövetségnek, és szeretné képviselni a Momentum Mozgalom értékeit is. Mi biztosítottuk őt a támogatásunkról, hiszen egyenként gyengék és halkak vagyunk, de együtt erősek és hangosak!

MOMENTUM MOZGALOM - SZOMBATHELYI HELYI SZERVEZET

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet