Most Spar-akciókkal próbálnak meg pénzt kicsalni a csalók

Akciókról hírt adó e-mailekben próbálnak adatokhoz és pénzhez jutni.

Ismét visszaéltek a Spar nevével - közölte az üzletlánc. Mint írják, az elmúlt hónapokban többször hírt adtak adathalász, csaló Facebook-oldalakról, de most itt egy újabb csalás:

" A csalók most sajnos óriási – 99%-os – akciókról hírt adó e-mailekben is próbálnak adatokhoz jutni, illetve pénzutalást elérni a nevünkben. Kérünk, semmiképp ne utalj pénzt, ne adj meg személyes adatokat olyan levelekre, amikben ilyen akciós – pl. Samsung mikrohullámú sütő – lehetőségeket, bónuszkódokat küldenek a Spar nevében - figyelmeztet a Spar. "

Felhívták a figyelmet arra, hogy az áruházlánc nem kér adatokat, nem kér pénzutalást, nem küld nyereményértesítő levelet. A szükséges jogi lépéseket pedig megtették - derült ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló