Árokban fekvő motorost élesztettek újra egy baleset után

Időben vették észre egy autóból, hogy az úttól 40 méterre fekszik egy motoros.

Az M86-os autóúton haladt Szombathely irányába egy Volkswagen személyautó, női utasa az úttól körülbelül 40 méterre egy fekvő motort látott az árokban, azonnal szólt a férjének, hogy álljanak meg és közben meglátták a mozdulatlanul fekvő motorost is. A sofőr hívta a 112-t, a helyszínre érkező mentők pedig azonnal megkezdték a motoros újraélesztését és sikerrel is jártak.

Motorbaleset
Tánczos Mihály

A férfit kórházba szállították, információink szerint állapota válságos. A baleset a Vépi lehajtónál történt, a motoros, az erősen jobbra ívelő kanyarban hajtott neki a szalagkorlátnak azt nem tudni, hogy a baleset mikor történhetett. Ha még néhány percig nem veszik észre a motort, akkor a sötétedés miatt már csak másnap találtak volna rá.

Motorbaleset
Tánczos Mihály

A nyomok alapján a motoros a vépi elágazónál hagyta el az M86-os autóutat, majd a lehajtóban valamiért eldöntötte a motort, ami több mint 40 métert csúszott az aszfalton, mielőtt áttörte a szalagkorlát alját és a motorossal együtt lezuhant a magas töltésen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló