Szeretne végre valami nagyon szépet? - Kőszegen is felcsendül Mozart Requiemje

A Jézus Szíve templomban várja Önt a zene.

November 5-én, szombaton 18 órakor a kőszegi Jézus Szíve plébániatemplomban is felcsendül Wolfgang Amadeus Mozart csodálatos Requiemje a VOX Savariae Ökumenikus Vegyeskar, a Güssingi Városi Kórus, valamint a Savaria Szimfonikus Zenekar előadásában.

A koncerten közreműködik Gál Gabi (szoprán), Simon Krisztina (alt), Szappanos Tibor (tenor) és Bakonyi Marcell (basszus) is, vezényelni pedig Lakner-Bognár Nóra fog.

A koncert fővédnöke dr. Fischl Vilmos, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára.

Kőszegen a Római Katolikus Plébániában (szerda: 16-18, csütörtök 8-11, péntek 16-18 óra), Szombathelyen pedig a Szily János Egyházmegyei Gyűjtemény és Látogatóközpontban (kedd-szombat 9-17 óra) lehet jegyeket venni, 4000 forintos áron.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló