Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

MSZP: Ne csak egy kampányszlogen legyen a segítés városa!

Ha jut 80 millió forint a stadion gyepére, akkor kell, hogy jusson a Kiskar utcai orvosok új rendelőire is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Költséghiány miatt kikerültek a szombathelyi Kiskar utcai háziorvosok rendelői, az új, a kórház szomszédságába tervezett Egészségügyi Alapellátó Központból - derült ki egy ma reggeli cikkünkből. Nem költözhetnek be a Kiskar utcai háziorvosok az új szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központba 2018. February 06. 06:36

Az új egészségügyi központ látványtervei
A központ eredeti látványterve
Forrás: szombathely.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az orvosok a város polgármesterének, Puskás Tivadarnak írt leveléből az derül ki, hogy bár korábban az ő rendelőik is be lettek tervezve a létesítménybe, az végül eredeti méreteiben drágább lett, mint tervezték így, hogy a város kijöjjön a költségekből, annak méretein csökkentettek. Ezért nem kapnak helyet most a Kiskar utcában ügyelő orvosok.

A szombathelyi Éljen Szombathely – MSZP – DK – EGYÜTT frakció közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, amit változtatás nélkül közlünk is:

Sajtóközlemény

Szombathely MJV önkormányzata baloldali frakciójának képviselői tiltakozásukat fejezik ki, hogy a város polgármestere a közös döntés alapján készülő egészségügyi Alapellátási Központból, senkivel nem egyeztetve, ki akarja venni a Kiskar utcai orvosi rendelő orvosait és ellátott betegeit. Mindezt forráshiányra hivatkozva. Ha a város tud évente 80 millió forintot költeni csak önmagában a Stadion füvére, és többszáz milliót egyéb szórakoztatási célú működtetési költségre, akkor kell, hogy tudjon a lakosai egészségére és az orvosai munkafeltételeire is költeni.

Frakciónk a februári közgyűlésen javaslatot tesz arra, hogy a Kiskar utcai orvosi rendelők is részei legyenek az Alapellátási Központnak. Segítsünk azoknak, akik másoknak segítenek! Ne csak egy kampányszlogen legyen a segítés városa!

dr. Nemény András
frakcióvezető
Éljen Szombathely – MSZP – DK – EGYÜTT frakció

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés