Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

FRISSÍTVE: nem is kapcsolták le a villanyt és a gázt az ürességtől kongó MSZP-székházban

Már csak egy portás dolgozik az MSZP ürességtől kongó székházában. Vagy mégsem?

UPDATE! Ránkírtak a szocialisták sajtóirodájától, hogy nem teljesen van úgy, ahogy a Bors megírta, és mi átvettük. Ugyanis rendszeresen üléseznek a házban a párt vezető testületei, tagozatai, plusz konferenciákat és fórumokat is szerveznek ide.

Mindebből következik, hogy nem kapcsolták ki a közműveket az épületben. Bízunk benne, hogy a legközelebbi sajtónyilvános eseményen, amit a párt Jókai utcai székházában tartunk, Önök is személyesen fognak erről meggyőződni!

Szegény szocialisták mostanában elég gyakran morzsolgathatják fogaik között a klasszikust, miszerint régen minden jobb volt .

A Bors írta meg ma, hogy az egykori pártszékházban már senki nem dolgozik, de nem is tudna, mert kikötötték az elektromos áramot, a földszinten még egy portás malmozik, neki annyi a feladata, hogy a érdeklődőket átirányítsa a Jászai Mari téri képviselői irodaházba.

Google Maps

1,3 milliárdért adnák el

Azt is írja a bulvárlap, hogy a székházból sok bútort elhordtak már a helyi pártszervezetek irodáiba, ami viszont ottmaradt, arra kiterjesztették az épületen már meglévő jelzálogot. A székházat ugyanis 1,1 milliárd forintos jelzáloghitel terheli, a kölcsönt még a Gyurcsány-éra alatt vették fel svájci frank alapon, de aztán lecsapott a 2009-es gazdasági válság, és durván megnőtt az adósságuk. Ám hiába hagyták mára üresen az ingatlant, a törlesztőrészleteket ugyanúgy fizeti az MSZP.

Állítólag 1,3 milliárdért adnának túl az épületen, csakhogy az eddig jelentkezők ennek az árnak alig a felét adták volna csak érte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra