Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elérte a pofátlanság legmagasabb szintjét a közpénzből működő MTVA

Ha valaki tudja értelmezni az MTV szövegét, jelentkezzen!

Az Ön által feltett kérdések pontos tartalmát tekintve olyan értelmezési kérdések és nehézségek merültek fel, melyet pusztán az Ön által megfogalmazott kérdések nyelvtani értelmezésével, illetve a köznapi szóhasználatot alapul vevő egyszerű értelmezésével nem állt módunkban kétséget kizáróan eloszlatni.

Ezt válaszolta a

közszolgálati

médiát működtető MTVA Ungár Péter kérdésre. Az LMP-s politikus arra lett volna kíváncsi, hogy a Russia Today (RT) nevű, Putyin propagandaadójaként működő orosz tévé bérel-e irodát a köztévé Kunigunda utcai székházában. Az RT-t egyébként éppen most tette bele műsorkínálatába a UPC.

Az MTVA tehát nem értette a kérdést, legalábbis ezt lehet kibogozni a fenti válaszból. Ungár Péter erre feltette nekik még egyszer, egyszerűbben. Mire azonnal jött a válasz:

Az adatigénylésnek az adatot kezelő közfeladatot ellátó szerv nem köteles eleget tenni abban a részben, amelyben az azonos igénylő által egy éven belül benyújtott, azonos adatkörre irányuló adatigényléssel megegyezik, feltéve, hogy az azonos adatkörbe tartozó adatokban változás nem állt be.

Vagyis, mivel egyszer már megkérdezte ezt, most pedig még egyszer, nem válaszolnak. Ilyen egyszerű.

Az MTVA egyébként évi 80 milliárd, azaz 80 000 millió forint közpénzből működik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra