Műanyag akciófigura készül Zelenszkijből

Minden egyes eladott darab után egy dollár jut Ukrajnának.

A brooklyni FCTRY két hete kezdett pénzgyűjtési kampányba a Kickstarteren, ahol a 30 ezer dolláros kitűzött célt három óra alatt elérték, és a cikk írása idején már túl vannak a 125 ezer dolláron is - írja a haszon.hu .

A Zelenszkij akciófigura 15 centiméteres prototípusát Mike Leavitt seattle-i művész készítette agyagból. A műanyagfigura tömeggyártása Kínában történik majd, a szállítást márciusra lehet várni.

A kampányban az ukrán elnököt úgy kereteztük, mint valószínűtlen hőst – mondta Jason Feinberg, a FCTRY kreatív vezetője.

Zelenszkij akciófigura
instagram

A jelenlegi helyzetben ő a tökéletes vezető: szuperinspiráló személyiség. Érezhető az ereje, amit alázattal használ. Mindennek az ellenkezőjét képviseli, amit eddig gondoltunk a politikáról - tette hozzá.

A 44 éves volt komikus színész, Zelenszkij három éve lett Ukrajna elnöke. Akkor azt ígérte, hogy véget vet az orosz támogatást élvező szeparatistákkal folyó harcoknak Kelet-Ukrajnában.

A Kikckstarteren folyó gyűjtés mellé azt írták: Nincs szükségünk több szuperhősre. Csak legyen néhány igaz ember, akinek van szíve, és kész szembenézni a lehetetlennel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet