Építőmunkások szedték össze a viharban elrepült hőszigetelő lapokat Szombathelyen

Nem csak az útról jól látható helyeket tisztították meg, hanem a szántóföldről és az erdő széléről is felszedték a Nikecell lapok törmelékeit.

Az esetről tegnap számoltunk be A vihar hőszigetelt sok szombathelyi kerítést February 05. 09:02 . Egy Körtés utcai építkezésről fújt el a viharos erejű szél sok Nikecell hőszigetelő lapot. Ezek átrepültek a 86-os főút felett, majd pár száz méterrel arrébb fennakadtak a Határőr utca házainak és telkeinek kerítésein. Videónk az esetről:

Több olvasónk is megkérdezte, hogy vajon ki takarítja el a szemetet. Erre a kérdésre választ kaptunk, mielőtt az illetékeseket megkereshettük volna. Hétfőn reggel ugyanis építőmunkások érkeztek az érintett területre és látványos munkát végeztek.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után
TM/Nyugat.hu

A Határőr utca egyik lakója is beszámolt a takarításról.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után
TM/Nyugat.hu

"Két fiatalember szedte össze a kerítéseken fennakadt lapokat, de a szántóföldön is több embert láttam, zsákokkal. Amikor kimentem a kerítéshez a munkások bocsánatot kértek a kellemetlenségért és megkérdezték, az udvarunkból nem kell-e elvinni Nikecellt" – mesélte az asszony. "Pár éve építkeztünk, tudom, hogy átvitt értelemben tízezresek repkedtek a levegőben, biztosan nem kicsi a kára a kivitelezőnek. Az viszont becsülendő, hogy precízen összeszedték a szemetet" - mondta.

Munkások szedték össze az elrepült hőszigetelő lapokat Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy reggel hétkor kezdődött a szemétszedés és 8:30-ra a nagy részét összegyűjtötték. A 86-os főút melletti árokból is összeszedték a törmeléket és a lapokat.

A 86-os főút szélén is összeszedték a Nikecell hőszigetelő lapokat a vihar után
TM/Nyugat.hu

Erről örömmel számolunk be és biztosak vagyunk abban, hogy sokan tanultak az esetből, más településeken is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló