Szilánkosra törte élettársa arccsontját egy férfi a munkásszállón

Ököllel és seprűnyéllel esett neki, miután összevesztek, meg egy csomó mindent meg is rongált.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a közös lakóhelyükön, egy munkásszállón.

A vádirat szerint idén nyáron hangos veszekedés alakult ki a két férfi között a munkásszállón lévő közös szobájukban, amelynek során a vádlott ököllel és egy seprű nyelével több esetben arcon ütötte a sértettet.

A férfi a bántalmazás következtében szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörtést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések – áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleményében.

A vádlott ezen felül 168.335 forint értékű rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésében: a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtöszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja. Vele szemben négy év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

(Címlapképünk illusztráció!)

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek