Szilánkosra törte élettársa arccsontját egy férfi a munkásszállón

Ököllel és seprűnyéllel esett neki, miután összevesztek, meg egy csomó mindent meg is rongált.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a közös lakóhelyükön, egy munkásszállón.

A vádirat szerint idén nyáron hangos veszekedés alakult ki a két férfi között a munkásszállón lévő közös szobájukban, amelynek során a vádlott ököllel és egy seprű nyelével több esetben arcon ütötte a sértettet.

A férfi a bántalmazás következtében szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörtést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések – áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleményében.

A vádlott ezen felül 168.335 forint értékű rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésében: a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtöszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja. Vele szemben négy év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

(Címlapképünk illusztráció!)

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek