Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Na, kb. így kell kinéznie egy egészségügyi intézménynek 2021-ben

Megnyitott a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ.

Megénekeltük már írásban Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ 2020. December 14. 16:03 és videóban Videón is megnézhetjük a hétfőn startoló szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központot 2021. January 29. 19:15 is, hogy február 1-jétől kezdi meg működését a Markusovszky Kórházzal szemben épült Egészségügyi Alapellátó Központ.

Az intézményre egyébként már nagy szükség volt, hiszen ahogy mi is írtuk korábban, Szombathelyen ezelőtt 40 éve nem épült új orvosi rendelő.

Nemény András, Szombathely polgármestere február 1-jén, azaz hétfőn Facebookon jelentette be, hogy az intézmény, amely közel egymilliárd forint városi és európai uniós pénzből szolgálja a szombathelyiek egészségét, sikeresen megkezdte a működést.

A polgármester a bejegyzésben arra is kitért, hogy a központ jó példa arra, mi mindent lehet elérni igazi összefogással.

"Köszönet érte az előző és a mostani önkormányzati ciklus valamennyi képviselőjének, külön is kiemelve dr. Puskás Tivadar polgármestert, valamint Kopcsándi Józsefet, a körzet képviselőjét" - áll a bejegyzésben.

Nemény András fotókat is csatolt a bejelentéshez. Ha épp nincs időpontja valamelyik új rendelőbe, ezeket akkor is megnézheti, ha kíváncsi rá, hogy néz ki az épület belülről.

Aki pedig arra is kíváncsi, hogy nézett ki a központ épülés közben, az fotógalériánk Nemsokára költözhetnek a háziorvosok és a fogászok – Bejutottunk az épülő új szombathelyi rendelőintézeti tömbbe 2020. September 18. 07:50 segítségével ezt is megtekintheti.

Épülő szombathelyi egészségügyi központ
A teljes galéria megtekintéséhez kattintson a képre!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ

Háziorvosok, fogorvosok költöznek a Markusovszky-kórházzal szembeni épületbe.

Nemsokára költözhetnek a háziorvosok és a fogászok – Bejutottunk az épülő új szombathelyi rendelőintézeti tömbbe

Célegyenesben az Egészségügyi Alapellátó Központ. Szakember segített elmagyarázni, mi vár majd minket.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet