Nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka

A visszavonulásáról lehet szó. De addig még két verseny belefér.

Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását - tudta meg az Index , mely szerint a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja.

A Magyar Úszó Szövetségnél is megerősítették a lap számára, hogy Hosszú nagy bejelentésre készül, de hogy mire, azt nem részletezték. A lap szerint ugyanakkor másról nem lehet szó, hiszen, mint emlékeztettek: Hosszú Katinka május 3-án betölti a harminchármat, ráadásul a nem túl sikeres tokiói olimpia óta nyílt titok volt az uszodák világában, hogy nincs túl sok értelme erőltetni a folytatást.

Hosszú Katinka január 3. óta Tenerifén edzőtáborozik trénere, egyben párja, Gelencsér Máté, annak apja, valamint egy edzőpartner társaságában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport