Nagy Ervin lesz Zámbó Jimmy

Nagyon készül a szerepre a Jászai Mari-díjas színész.

Novemberben jelentették be, hogy egy tíz részes sorozatot készít az RTL Klub Zámbó Jimmyről, most pedig a Blikk friss cikkéből az is kiderült, hogy nem más játssza majd a tragikus sorsú énekest, mint a Jászai Mari-díjas Nagy Ervin.

A színész elárulta, hogy ő Jimmy karrierje alatt inkább Guns N’ Rosest, meg Kispál és a Borzot hallgatott, de most a szerepre való felkészülés miatt minden nap meghallgatja Jimmy egyik lemezét, amitől dallamtapadása lesz és egész nap a slágereit dúdolja.

RTL Klub

„Azt hiszem, nem túlzás azt mondani, ő volt a magyar Elvis Presley, hiszen a népszerűségét tekintve, és azt, hogy a legszélesebb réteget tudta itthon megszólítani, abszolút hozzá hasonlítható” – mondta Nagy Ervin, aki néhány ruhadarabot és privát kazettát is kapott a családtól, ezek pedig tökéletesen megmutatják, hogy milyen ember is volt Jimmy.

„Próbáltam egy-két jellegzetes testtartást, kézmozdulatot leutánozni, amelyről a nézők, akik ismerték vagy látták őt, egyből ráismernek majd. Ettől függetlenül nem az a célom, hogy egy az egyben olyan legyek, mint ő, nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert” – mesélte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű