Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagy port kavart a Bartók Béla zeneiskola igazgatójának ügye, a szakma, a közélet és a tankerület is reagált

Jöjjön a második felvonás.

A pénteken megjelent cikkünk , melyben a Bartók Béla Zeneiskola igazgatója ellen indult tanári fellépésről írtunk, nem csak olvasóink közt, de közéleti és szakmai berkeken belül is felkavarta az állóvizet.

Czeglédy Csaba független önkormányzati képviselő Facebook-oldalán osztotta meg cikkünket, majd nem sokkal később Márkus Tibor, a Lamantin Improvizációs Tábor művészeti vezetője és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz zongoraművész tanára is reflektált az ügyre.

Márkus Tibor Facebook-bejegyzése
Márkus Tibor/Facebook

A kommentek közt is nagyon eltérőek voltak a vélemények.

nyugat.hu
nyugat.hu

Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ vezetője – ahogy ígérte – e-mailben válaszolt szerkesztőségünk kérdéseire. A válasz azonban sajnos kissé szűkszavúra sikerült, de azt megtudtuk, hogy a tankerület közbenjárásával mediáció, azaz békítő eljárás volt a két fél közt, ám ez nem volt sikeres.

A Tankerületi Központ annak érdekében, hogy minél hamarabb megoldja a kialakult helyzetet, haladéktalanul meghozza a szükséges fenntartói intézkedéseket – írja Fodor István. Mivel nem részletezte az intézkedéseket, újabb levélben kérdeztünk rá, hogy milyen lehetőségei és szándékai vannak a tankerületnek. Amint választ kapunk, azt természetesen közöljük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra