Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagy port kavart a Bartók Béla zeneiskola igazgatójának ügye, a szakma, a közélet és a tankerület is reagált

Jöjjön a második felvonás.

A pénteken megjelent cikkünk , melyben a Bartók Béla Zeneiskola igazgatója ellen indult tanári fellépésről írtunk, nem csak olvasóink közt, de közéleti és szakmai berkeken belül is felkavarta az állóvizet.

Czeglédy Csaba független önkormányzati képviselő Facebook-oldalán osztotta meg cikkünket, majd nem sokkal később Márkus Tibor, a Lamantin Improvizációs Tábor művészeti vezetője és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz zongoraművész tanára is reflektált az ügyre.

Márkus Tibor Facebook-bejegyzése
Márkus Tibor/Facebook

A kommentek közt is nagyon eltérőek voltak a vélemények.

nyugat.hu
nyugat.hu

Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ vezetője – ahogy ígérte – e-mailben válaszolt szerkesztőségünk kérdéseire. A válasz azonban sajnos kissé szűkszavúra sikerült, de azt megtudtuk, hogy a tankerület közbenjárásával mediáció, azaz békítő eljárás volt a két fél közt, ám ez nem volt sikeres.

A Tankerületi Központ annak érdekében, hogy minél hamarabb megoldja a kialakult helyzetet, haladéktalanul meghozza a szükséges fenntartói intézkedéseket – írja Fodor István. Mivel nem részletezte az intézkedéseket, újabb levélben kérdeztünk rá, hogy milyen lehetőségei és szándékai vannak a tankerületnek. Amint választ kapunk, azt természetesen közöljük.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra