Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Nagy találkozás: együtt lép fel a 30Y és az Anima Sound System Bükön

A két csapat között amúgy is régóta megvan az a bizonyos szimbiózis.

Egy nagy találkozás valósul meg augusztus 18-án csütörtök este a büki Átrium színpadán: közös koncertet ad a szombathelyi Anima Sound System és a szombathelyi gyökerű 30Y!

A két csapat között amúgy is régóta megvan az a bizonyos szimbiózis. Valamikor az ősidőkben a Pécsi Egyetemi Klub színpadán a 30Y vezette fel az Anima koncertjét, most pedig megfordul a sorrend!

Ebből következik, hogy a Beck és a Prieger testvérpár között a barátság több évtizedes, megnyilvánult már közös fellépésekben (Ördögkatlan Fesztivál), közös dalban (Anima: Az is Te vagy) és közös „órákhosszat” tartó beszélgetésekben a különböző backstage-ekben.

Most is egy nagyon baráti és emberközeli koncertre számíthat a nagyérdemű augusztus 18-án a büki Átriumban. Kapunyitás 19.30-kor, koncertkezdés 20.30-kor.

Ez egy olyan este lesz, amit nem illik kihagyni! Szálljunk fel képzeletben a 30Y-os buszra és Tegyük a Napfényt a szánkba!

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló